Oda Genel Sekterlerine genel kurul eğitimi verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oda Genel Sekterlerine genel kurul eğitimi verildi
14 Kas 2017 / Sal 10:38
/ 31 Kez Okundu
| |

2018 yılı Ocak-Mart ayları arasında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Genel Kurulları hakkında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Oda Genel Sekreterlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi

2018 yılı Ocak-Mart ayları arasında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları genel/">Genel Kurulları hakkında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Oda genel/">Genel Sekreterlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ev sahipliğinde Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Birlik genel/">Genel Sekreteri Ahmet Özgün´ün konuşmacı olarak katıldığı seminerde Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt genel/">Genel Kurulların genel işleyişi hakkında bilgiler verdi.
Birlik genel/">Genel Sekreteri Ahmet Özgün ise tüm yapılacak iş ve işlemler hakkında Oda genel/">Genel Sekreterlerine sunum yaparak bilgilendirmede bulundu. Soru ve cevap bölümünden sonra toplantı sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.