Off-roadçuların lastik raftingi keyfi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Off-roadçuların lastik raftingi keyfi
29 Oca 2024 / Pzt 12:34
/ 0 Kez Okundu
| |

Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü üyeleri lastik raftingi yaparak kar üzerinde off-road keyfi yaşadı, ardından yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Erzurum şehir merkezine yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Kösemehmet Mahallesi’nde buluşan ve 4x4 araçlarıyla bir araya gelen off-road tutkunları adrenalin dolu saatler yaşadı. Araçlarıyla dağlık araziye çıkarak yaklaşık 50 santimetre kar üzerinde off-road, lastik rafting, macera ve adrenalin dolu anlar yaşatan üyeler, karda kalan araçlarını kendi imkanlarıyla kurtardı. Karlı ve zorlu arazi şartlarında off-road ve lastik raftingi yapan off-roadçular daha sonra mangal üzerindeki semaverden çay içti ve sucuk ekmek yedi.
Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü üyeleri, daha sonra kışın yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı. Kulüp Başkanı Lokman Toptaş, yaklaşık 7 yıldır sürdürdükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaban hayvanları destekleme kampanyasına devam ettiklerini ve projeyi Türkiye’deki tüm off-road kulüplerine yaydıklarını belirterek, "Kırsal kesimlerindeki yüksek alanlarda hayvanların ulaşamayacağı yerlerde yem bırakarak hayvanların aç kalmaması için çalışıyoruz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.