‘Oğlum bak git’ videosu ile fenomen olan çocuk o anları 6 yıl sonra İHA’ya anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
‘Oğlum bak git’ videosu ile fenomen olan çocuk o anları 6 yıl sonra İHA’ya anlattı
13 Şub 2018 / Sal 12:28
/ 113 Kez Okundu
| |

Sosyal medya üzerinde tıklanma rekorları kıran "Oğlum bak git" videosunda temizlik işçisi ile arasında geçen ilginç olayla fenomen olan Yasin Karaaslan, 6 yıl sonra o anları İHA’ya anlattı

S osyal medya üzerinde tıklanma rek orları kıran "Oğlum bak git" osu" href="/tag/vide osu/">vide osunda temizlik işçisi ile arasında geçen ilginç olayla omen" href="/tag/fen omen/">fen omen olan" href="/tag/ olan/"> olan Yasin Karaaslan, 6 yıl s onra o anları İHA’ya anlattı.
S osyal medya üzerinde yayınlanan ve tıklanma rek orları kıran "Oğlum bak git" osu" href="/tag/vide osu/">vide osu ile omen" href="/tag/fen omen/">fen omen olan" href="/tag/ olan/"> olan Yasin Karaaslan, temizlik işçisiyle yaşadığı o anları 6 yıl s onra o anları İhlas Haber Ajansı’na anlattı. Yaşadığı o olaydan s onra çevredeki ins anların kendisine “Oğlum bak git” diye hitap ettiğini söyleyen Karaaslan, şimdi ise o anları gülerek izliy or. Bir ot om obil fabrikasında çalışan 22 yaşındaki Karaaslan, temizlik işçisinin üzerine elindeki kemerle yürüdüğü vide o ile ilgili ins anların hala kendisine geri dönüşlerde bulunduğunu ifade ederek, “Şimdi olsa, uzlaşma y oluna giderdim” dedi.
"Benim için tatlı bir anı oldu"
Olayın üzerinden 6 yıl geçtiğini ifade eden Karaslan, “Arkadaşlarla kendi aramızda şakalaşırken, abimizin yanlış anlaması s onrasında olan" href="/tag/ olan/"> olan bir olay. Şu an olsa uzlaşma y oluna varmaya, k onuşarak meseleyi çözmeye çalışırdım. Olaydan s onra hastaneye gittim. Hastaneden akşam çıktım. Olay bir hafta s onra patladı. Baya bir hayran kitlesi oluştu. Olaydan s onra, f ot oğraf çektirmek isteyenler oldu. Tabii, kırmadın onları, f ot oğraf çekildik. Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen beni tanıyanlar, f ot oğraf çektirmek isteyenler eskisi gibi olmasa da hala oluy or. Vide oyu izledikçe kendimi tuhaf hissediy orum, gülüy orum. Arada arkadaşlarla şakalaşıy oruz. Mesela bir şey istediğimde, oglum/">‘Oğlum bak git, kendin al’ gibisinden şaka yapıy orlar. Gülüp eğleniy oruz hep aklımıza geldikçe. Benim için tatlı bir anı oldu. O temizlik görevlisiyle birkaç göz göze geldim. Arada bir kırgınlık var herhalde. Öyle hiç bakmadan, selamlaşmadan yürüdü gitti” diye k onuştu.
Olaydan s onra Temizlik işçisi Selçuk Kahraman hakkında, kemeriyle üstüne yürüyen ve tüm ısrarlarına karşın yanından ayrılmayan Yasin Karaaslan’ı darp ettiği gerekçesiyle ’kasten yaralama’ suçundan açılan davada temizlik işçisi Kahraman 740 lira para cezasına çarptırılmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.