Oğlunu kaybeden Mesut Yılmaz’ın en zor hitabı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
24 Ara 2017 / Paz 15:36
/ 55 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz hafta oğlunu kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz, yapılan bir taziye ziyareti sırasında duygu dolu bir konuşma yaptı

Geçtiğimiz hafta oğlunu en" href="/tag/kaybed en/">kaybed en eski Başbakan Mesut Yılmaz, yapılan bir taziye ziyareti sırasında duygu dolu bir konuşma yaptı. Yılmaz, "Siz dostlarımızın desteğiyle bu imtihandan inşallah başarı ile çıkacağız. Yani oğlumuzu bize ver en Allah’a onu bizd en aldığı için isyan etmeyeceğiz" dedi.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü oğlunu en" href="/tag/kaybed en/">kaybed en eski Başbakan Mesut Yılmaz’a taziye ziyaretleri devam ediyor. Yapılan taziye ziyaretinin birinde gel enlere hitap ed en Yılmaz, duygu dolu anların yaşanmasına ned en oldu.

“Allah’a onu bizd en aldığı için isyan etmeyeceğiz”
Taziyeye gel enlere konuşma yapan eski Başbakan Mesut Yılmaz, "Siz dostlarımızın desteğiyle bu imtihandan inşallah başarı ile çıkacağız. Yani oğlumuzu bize ver en Allah’a onu bizd en aldığı için isyan etmeyeceğiz. Ona şükretmeye devam edeceğiz. Eşim Berna Hanım adına ve artık tek kalan oğlum Hasan adına da hepinize çok teşekkür ediyorum. Şeref verdiniz sağ olun var olun" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.