“Öğretim üyesi öğrenciye kafa attı” iddiasına soruşturma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Oca 2018 / Pzt 13:25
/ 50 Kez Okundu
| |

Zonguldak’ta bir öğretim üyesinin bir öğrenciye kafa attığı iddiaları üzerine dekanlık tarafından soruşturma başlatıldı

Zonguldak’ta bir öğretim üyesinin bir öğrenciye kafa attığı iddiaları üzerine dekanlık tarafından soruşturma başlatıldı.
BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Enes D.’nin sınıftaki arkadaşlarıyla birlikte bir kafede oyun oynadığı sırada gençlerden birisi iddialara göre oyun sırasında küfür etti. Bunun üzerine yan masada; Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi olduğu iddia edilen O.Y.’nin yanlarına gelerek küfür ettiği iddia edilen gencin kulağını çekti. Olayın büyümesi üzerine O.Y.’nin kendisine de kafa attığını iddia eden Enes D. ise polis merkezine giderek O.Y.’den şikayetçi oldu.

Dekanlık soruşturma başlattı
Olayın ardından Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Fakültede Olcay Y. isminde bir doçentin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
“Cumartesi günü bazı gazetelerde fakültemiz öğretim üyesi olduğu iddia edilen Olcay Y. isimli bir doçentin şehrimizdeki bir mekanda öğrencilere kafa attığını iddia eden tek taraflı bir haber yayınlanmıştır. Öncelikle fakültemizde Olcay isimli bir doçent bulunmamaktadır. Bununla birlikte tüm camiamızı yaralayan böyle bir haberin gerçek olup olmadığı hususunda dekanlığımızca inceleme başlatılmıştır. Soruşturmanın neticesinde sorumlular hakkında gerekli disiplin tedbirleri uygulanacaktır.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.