Öğretmen ve öğrencilerinden dev Afrin klibi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğretmen ve öğrencilerinden dev Afrin klibi
07 Mar 2018 / Çar 14:43
/ 19 Kez Okundu
| |

Gaziantep’te bir ilkokulda öğretmen ve öğrenciler, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik için klip hazırladı

Gaziantep’te bir ilkokulda öğretmen ve öğrenciler, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik için klip hazırladı. Vatan ve bayrak sevgisini ifade eden şiirlerin okunduğu klipte toplam bin 400 öğretmen, öğrenci, hizmetli, çalışan ve veliler yer aldı.
Gaziantep’te bulunan Dr. Cemil Karslıgil İlkokulunda, Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe destek için vatan ve bayrak klibi çekti. Klipte ise okul Müdürü Abdullah Karaoğlu, öğretmenler, öğrenciler, hizmetliler ve veliler yer aldı. Klipte vatan ve bayrak sevgisini ifade eden her bir mısrayı bir kişi okudu. Toplamda bin 200 öğrencinin yer aldığı klibin çekimleri 3 günde tamamlandı.
Klip ile ilgili çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Okul Müdürü Abdullah Karaoğlu, " Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten kahraman askerlerimiz ve polislerimiz için klip çekmek istedik. Bir nebze de olsa askerimize, polisimize, destek olarak, moral vermek istedik. Ayrıca şehitlerimizi de unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermek istedik" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.