Okuma yazma bilmeyenler ’Okuryazarlık Seferberliği’ ile okuma yazma öğrenecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Şub 2018 / Cum 16:33
/ 69 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan Okuryazarlık Seferlerliği çerçevesinde, Kayseri’deki okuma yazma bilmeyenler, açılacak kursla okuma yazma öğrenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan Okuryazarlık Seferlerliği çerçevesinde, Kayseri’deki okuma yazma" href="/tag/ yazma/"> yazma bilmeyenler, açılacak kursla okuma yazma" href="/tag/ yazma/"> yazma öğrenecek.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı konu hakkında yaptığı açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Okuryazarlık Seferberliği başlatılmıştır. Seferberlik kapsamında okuma yazma" href="/tag/ yazma/"> yazma bilmeyen vatandaşların I. Kademe Yetişkin okuma/">Okuma Yazma Kurslarına katılmaları sağlanarak okuryazar hale getirilmesi ve ilkokul düzeyinde öğrenim görmelerini sağlayacak olan II. Kademe Yetişkin okuma/">Okuma Yazma Kurslarına yönlendirilmesi sağlanacaktır" dedi.
Elmalı, 5 Şubat 15 Mayıs tarihleri arasında Okuryazarlık Seferlerliği’nin ilk döneminin gerçekleştir ileceğini belirterek, açılacak olan kurslara başvuru işlemlerinin halk eğitim merkezleri ve tüm okullara yapılab ileceğini duyurdu. Elmalı, ders materyallerinin Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanarak kursiyerlere ücretsiz olarak dağıtılacağını bildirdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.