Oltu’da okul servis şoförlerine seminer

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oltu’da okul servis şoförlerine seminer
03 Kas 2017 / Cum 13:32
/ 8 Kez Okundu
| |

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl eğitim-öğretim sezonunun başında servis şoförlerine yönelik düzenlenen seminer, Oltu’da bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl eğitim-öğretim sezonunun başında servis şoförlerine yönelik düzenlenen seminer, Oltu’da bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda köylere öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik düzenlenen toplantıya; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Aras, Oltu İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş İbrahim Ece, İlçe Trafik Amirliği’ni temsilen Hüseyin Duman, Atatürk İlk okulu Rehberlik Öğretmeni Salih Yılmaz ve öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförleri ile firma yetkilileri katıldı.
Toplantıya başkanlık yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Aras, öğrenci servisleriyle alakalı sık sık karşılaşılan sorunları dile getirdi. Aras, “Özellikle araçlarda emniyet kemerleri olmaması veya kemerlerin takılmamış olduğunu görüyoruz. Cezai işlemleri uygulamak sizleri ekonomik yönden mağdur edecektir. Hepimiz üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getirerek öğrencilerimizi güvenli bir şekilde seyahat ettirelim. Araçlarda otomatik kapıların sorunsuz çalışıyor olmasına dikkat edelim ve araç içi kamera sistemi kurmanız sizler için daha faydalı olacaktır. “ dedi
Oltu İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş İbrahim Ece de, “Yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu hissetmemiz lazım. Bakanlığın direktifleri ile sürekli yaptığımız kontrollerde bazı eksikliklerle karşılaşıyoruz. Biz bu taşıtlara ceza yazmak istemiyoruz. Biz trafikçilerin amacı ceza yazmak değil, trafik düzenini en aza indirebilmek. Çocuklarımızın güvenliği sizlere emanettir” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.