Optimum ziyaretçilerini sporla buluşturuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Optimum ziyaretçilerini sporla buluşturuyor
08 Mar 2018 / Per 15:15
/ 160 Kez Okundu
| |

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, farklı kültür, sanat ve sportif aktivitelerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, farklı kültür, sanat ve sportif aktivitelerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Çocuk ve gençler arasında sporu daha fazla teşvik etmek ve ürünlerini tanıtmak amacıyla etkinlik programını bütün bir yıla yayan Optimum AVM’deki uluslararası bir spor mağazası, masa tenisi turnuvası düzenledi. Her yaş grubundaki ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.
Turnuva hakkında bilgi veren Decathlon mağazası yetkilisi Cihan Ertaş, spor bilincini geliştirmek ve ürünlerini tanıtmak amacıyla her hafta Pazar günü farklı bir spor dalında ücretsiz yarışmalar düzenlediklerini bildirdi.
Gerçekleştirdikleri spor dallarında birinci ve ikinci olan ziyaretçilere çeşitli hediyeler verdiklerini dile getiren Ertaş, “Asıl hedefimiz kişilere hediye kazandırmak değil, sporu sevdirmektir. Bu etkinliklerden herkesin keyif alıp eğlenmesini istiyoruz” dedi.
Söz konusu sportif faaliyetlerin dünyadaki tüm mağazalarında gerçekleştiğini hatırlatan Cihan Ertaş, “Bu etkinlikler Türkiye’deki mağazalarımızda her Pazar saat 16.00’da başlıyor. Özel günlerde büyük programlarla bunu zenginleştiriyoruz” diye konuştu.
Ertaş, 2 yıl önce 50 olan farklı spor ürünü sayısını 2018’de 72’ye çıkardıklarını ve etkinliklerini de buna göre şekillendirdiklerini kaydetti. Ertaş, ziyaretçi katılımının her yıl daha da arttığını sözlerine ekledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.