Ordu’da Hüsne teyze için seferberlik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ordu’da Hüsne teyze için seferberlik
25 Oca 2018 / Per 12:54
/ 117 Kez Okundu
| |

Ordu’da yoğun kar yağışı sonucu yolların kapanması üzerine yüksek tansiyon hastası kadın için Ordu Büyükşehir Belediyesi ve sağlık ekipleri adeta seferber oldu

Ordu’da yoğun kar yağışı sonucu yolların kapanması üzerine yüksek tansiyon hastası kadın için Ordu Büyükşehir Belediyesi ve sağlık ekipleri adeta seferber oldu.
Kar kalınlığının 50 cm’yi aştığı Ordu’nun en yüksek kesimi olan 1000 rakımlı Akkuş ilçesi Kurtboğaz Mahallesi’nde yüksek tansiyon hastası 61 yaşındaki Hüsne Tombaş’ın hastaneye yetiştirilmesi gereği ortaya çıkınca akşam saat 22.30 sıralarında 112 ekiplerine haber verildi. Ancak 112 ambulansı yoğun kar yağışı sebebiyle yolun kapanması üzerine tansiyon hastası kadına ulaşamadı. 112 ekipleri bunun üzerine durumu Ordu Büyükşehir Belediyesine bildirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, 112 ambulansının önünden giderek yolu açtı. Ancak belli bir noktadan sonra greyder Hüsne Tombaş’ın evinin bulunduğu patika yola girmekte zorlanınca bu kez arazi aracı ile müdahale edildi. 4 saatlik bir kurtarma operasyonundan sonra gece saat 02.30 sıralarında ulaşılan yaşlı kadın önce arazi aracına alınarak ambulansın bulunduğu noktaya getirildi. Burada ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri yaşlı kadını ilçe devlet hastanesine kaldırdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.