Ortaca Devlet Hastanesine Yapı Kullanma İzin Belgesi verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ortaca Devlet Hastanesine Yapı Kullanma İzin Belgesi verildi
07 Mar 2018 / Çar 15:45
/ 45 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 4 yıl önce yapımına başlanan 100 yataklı yeni devlet hastanesi binası için “Yapı Kullanma İzin Belgesi” verildiği ortaya çıktı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 4 yıl önce yapımına başlanan 100 yataklı yeni devlet hastanesi binası için “ Yapı Kullanma İzin Belgesiverildiği ortaya çıktı.
Sağlık Bakanlığınca, Gölbaşı Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesi binası için Ortaca Belediyesince “ Yapı Kullanma İzin Belgesiverildi.
23 Ekim 2013 tarihinde ihalesi yapılan ve 2014 yılı başında yapımına başlanan Ortaca Devlet Hastanesi binası çeşitli sebeplerle tamamlanamamıştı.
Yüklenici firmanın 23 Şubat 2018 tarihinde yaptığı başvuru üzerine Belediye yetkililerince yapının tüm bölümleri incelendi.
Yetkililerce yapılan incelemenin ardından binanın, İmar Kanunu’na, yapı denetimi hakkındaki mevzuata, imar planı ve yönetmeliklerine, ruhsat ve eklerine, bilimsel ve teknik kurallara, Türk standartlarına, yapı ruhsatı duyuru hükümlerine uygun olduğu ve kullanılmasında sakınca görülmediğinin tespit edildiği öğrenildi.
Binaya, İmar Kanunu ve Yapı Denetimi Hakkında Mevzuat uyarınca 28 Şubat 2018 Çarşamba günü “ Yapı Kullanma İzin Belgesiverildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.