Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özyaşar görevine başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özyaşar görevine başladı
29 Oca 2018 / Pzt 16:33
/ 69 Kez Okundu
| |

Daha önce de İznik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunan Dr

Daha önce de İznik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar, atandığı Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine başladı.
Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Ferhat Damkacı’nın Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcılığına atanmasının ardından boşalan Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar getirildi.
Görevine başlayan Dr. Özyaşar, amaçlarının insanları sağlığına kavuşturmak ve onları mutlu etmek olduğunu ifade ederek, " Osmaneli gibi şirin bir ilçenin hastanesine atanmaktan son derece mutluyum. Osmanelilere ve Osmaneli çevresinde yaşayanlara en iyi hizmeti vermek için çaba harcayacağım. Başhekim olarak, çalışma arkadaşlarımla birlikte, Osmaneli Devlet Hastanesi’ni daha ileri noktalara taşımak için çalışacağım. Hastalarımıza sağlık hizmeti sunarken de insan haklarına saygılı, hasta ve çalışan memnuniyetini en yüksek düzeyde tutma gayreti içinde olacağız. Daha önce burada Başhekim olarak görev yapan arkadaşımız meslektaşımız Dr. Ferhat Damkacı’ya vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.
Aslen İznikli olan Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden mezun evli ve 2 çocuk annesidir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.