Otakçılar Caddesi ’prestij’leniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Otakçılar Caddesi ’prestij’leniyor
05 Mar 2018 / Pzt 12:12
/ 88 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal medya üzerinden soruları cevapladığı programda Otakçılar Caddesi’nde prestij cadde çalışması yapılacağının müjdesini verdi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal medya üzerinden soruları cevapladığı programda Otakçılar Caddesi’nde prestij cadde çalışması yapılacağının müjdesini verdi.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandırdığı bir programda, Nişanca Mahallesi sakinlerini memnun edecek bir haber geldi. Nişanca Mahallesi’nin kadim dokusunu bozmak istemediklerini belirten Başkan Remzi Aydın, şöyle konuştu:
"Nişanca Mahallemiz, oturmuş, kendine özgü bir dokusu olan eski ve kadim bir mahallemiz. Dolayısıyla Nişanca Mahallemizin yapısıyla oynayamıyoruz ve oynamak da istemiyoruz. Ama süreç içerisinde mahallemizin bu özelliklerine uygun yatırımlar alması da kaçınılmaz. Öncelikle, Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığımız çalışma kapsamında okulumuzu yıkıp tekrar yenileyeceğiz."

"Yapılan düzenlemeler ile trafik rahatladı"
Öte yandan Nişanca mahallesinde bir trafik düzenlemesi yaptıklarını belirten Başkan Aydın, trafiğin rahatladığının da altını çizdi.
Kentsel dönüşüm çalışmalarının da devam ettiğini belirten Aydın, "Nişancalılar biliyor fakat yine söylemekte fayda var, kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Kentsel dokuyu bozmadan ve vatandaşlarımızı da mağdur etmeden, hem imar hem tapu konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar mahallemize ciddi bir ivme kazandıracak ve nefes aldıracak. Eski Nişanca Spor Kulübünün olduğu alanda bir restorasyon çalışması başlıyor. Eski Nişancalılar bilirler, orada eski bir köşk ve bahçe varmış. Hem yeşillik anlamında hem de turizme yönelik bir kültür faaliyeti olarak o köşk ve bahçe yeniden ihya edilecek. Vatandaşlarımıza da açık olacak şekilde düzenleme yapılacak. Nişanca mahallemizde camilerimizin restore çalışmaları da devam etmekte aynı zamanda" dedi.

Otakçılar caddesi prestij cadde oluyor
Otakçılar caddesinde prestij cadde çalışması yapılacağının müjdesini de veren Başkan Remzi Aydın, şunları söyledi:
"Nişanca mahallemizde bir pazar yeri problemimiz var. Ne yazık ki pazar yeri bulamıyoruz. Ama Otakçılar caddemizi bu sene ki Nişanca mahallemizi bu konu çok yakından ilgilendiriyor, bu sene İSKİ ile birlikte çalışarak gerek caddenin altını gerek üzerini halledeceğiz. Yani Otakçılar Caddesini Prestij Cadde haline getireceğiz. Şu anda su basmaları oluyor. Yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını İSKİ’ye yenileteceğiz. Kaldırımları, asfaltı ve ışıklandırmayı da biz yapacağız. İnşallah bu caddemizde hem vahşi parklanmaları engellemiş olacağız hem de caddede yayalarımızın rahatça yürüyebileceği aydınlatmalı kaldırımlara kavuşturacağız. Dolayısıyla Nişanca Mahallemiz de bunlardan faydalanmış olacak."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.