Oyunla iş görüşmesi taktikleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oyunla iş görüşmesi taktikleri
09 Mar 2018 / Cum 10:50
/ 40 Kez Okundu
| |

Üniversite öğrencilerinin özellikle mezuniyet sonrası iş görüşmelerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği, görüşmelerdeki tutum ve davranışların olumlu ve olumsuz yönlerinin neler olduğu ‘Mülakat Oyunları’ tiyatro gösterisi ile sahnelendi

Üniversite öğrencilerinin özellikle mezuniyet sonrası görüşmelerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği, görüşmelerdeki tutum ve davranışların olumlu ve olumsuz yönlerinin neler olduğu ‘Mülakat Oyunları’ tiyatro gösterisi ile sahnelendi.
Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Mülakat Oyunları” tiyatro gösterisi Çukurova Üniversitesinde Mithat Özsan Amfi Salonu’nda sahnelendi.
Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunbaş, ülke genelinde ilk kez gerçekleşen “Mülakat Oyunları” gösterisinin açılışında yaptığı konuşmada, “Böylesi önemli bir platformda yer alarak öğrencilerimize kariyer yolculuğunda farklı bir yaklaşım için katkı sağlayabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Altunbaş, İŞKUR’un birbirinden farklı çalışmalarla üniversiteli gençlerin mezuniyet aşamasında özgeçm hazırlama, mülakata hazırlık aşamaları konularında yardımcı olduğunu, geleceğin yeni dünyasının ihtiyaçlarını karşılayacak gir imci adaylığına hazırlanmaları, sanayide 4K’ya geç sürecinin dışında kalmamaları gibi konularda desteklediğini ve İŞKUR’un sadece mavi yakalılara değil, geleceğin beyaz yakalı genç yönetici adaylarına da yol gösterici hizmetler ürettiğini vurguladı.
Konuşmanın ardından Eğitim ve İstihdam Uzmanı Öner Doğan da “Değ en Dünyada İşe Alım Teknikleri” konulu sunumuyla öğrencilerle buluştu. Doğan, İş dünyasındaki değ im ve değ imin yönü, e alım süreçleri, mülakat türleri ve özellikle günümüz insan kaynakları profesyonellerince de çokça uygulanan yetkinlik bazlı mülakat konularında öğrencilerimizin gücü piyasasına dahil olmalarında fayda sağlayacak bilgiler aktardı.
Son olarak “Mülakat Oyunları” ile üniversite öğrencilerinin özellikle mezuniyet sonrası görüşmelerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği, görüşmelerdeki tutum ve davranışların olumlu ve olumsuz yönlerinin neler olduğu skeçlerle sahnelendi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.