Öz Taşıma İş Başkanı Toruntay’dan Regaip Kandili mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öz Taşıma İş Başkanı Toruntay’dan Regaip Kandili mesajı
22 Mar 2018 / Per 11:32
/ 76 Kez Okundu
| |

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Regaip Kandili’nin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi

Öz Taşıma- İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “ Regaip Kandili’nin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma- İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Toruntay mesajında, "Maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan, içerisinde ulvi gecelerimizin, kandillerimizin ve Ramazan ayının olduğu mübarek üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maneviyatın yoğun olarak yaşandığı mübarek üç aylarda, millet olarak kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız.
Biz Müslümanlar için tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaip Kandili’nde de kendimizi sorgulamalı, dinimizin manevi ikliminde gönül huzuru aramalıyız. Bu müstesna günlerde ihtiraslarımızı dizginleyip, menfaat ve çekişmelerden de uzak kalmalıyız. Yüce Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği Regaip Kandilini fırsat bilmeli ve bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek günler ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle; Regaip Kandili’nin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.