Öz Taşıma İş Sendikası’ndan Mehmetçikler için kan bağışı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öz Taşıma İş Sendikası’ndan Mehmetçikler için kan bağışı
22 Şub 2018 / Per 10:08
/ 14 Kez Okundu
| |

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Afrin’de terör unsurlarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nı yakından takip ediyor ve tüm benliğimizle destekliyoruz” dedi

Öz Taşıma- İş Sendikası Genel Baş kanı Mustafa Toruntay, “Afrin’de terör unsurlarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nı yakından takip ediyor ve tüm benliğimizle destekliyoruz” dedi.
Öz Taşıma- İş Sendikası, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Baş kanlığı bünyesinde çalışan üyeleriyle birlikte, Afrin’de vatan savunması yapan Mehmetçikler için kan bağışında bulundu. Kan bağışı etkinliğine katılan ve kısa bir açıklamada bulunan Öz Taşıma- İş Sendikası Genel Baş kanı Mustafa Toruntay, “Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Baş kanlığı’nda hizmet veren üyelerimizle birlikte Mehmetçiklerimiz için kan bağışında bulunduk. Vatan, millet ve bayrak sevdalısı olarak, canımızla kanımızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Afrin’de terör unsurlarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nı yakından takip ediyor ve tüm benliğimizle destekliyoruz. İnşallah kısa sürede, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden teröristleri hem içeride hem dışarıda temizleyeceğiz. Yüce Allah şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.