(Özel haber) Askerlere ücretsiz damat tıraşı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
(Özel haber) Askerlere ücretsiz damat tıraşı
06 Şub 2018 / Sal 12:20
/ 199 Kez Okundu
| |

Gaziantep’te erkek kuaförlüğü yapan Mehmetcan Kaplan, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için asker ve şehit yakınlarını ücretsiz tıraş ediyor

Gaziantep’te erkek kuaförlüğü yapan Mehmetcan Kaplan, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için asker ve şehit yakınlarını ücretsiz tıraş ediyor. Kaplan, harekat yerine düğüne gittiklerini söyleyen askerlere damat tıraşı yaptığını ifade etti.
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi’nde erkek kuaförü olan Mehmetcan Kaplan, Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla asker, gazi ve şehit yakınlarını ücretsiz tıraş ediyor. Dükkanına astığı pankart ile kampanyayı duyuran Kaplan, harekatı düğün olarak niteleyen askerler için özel damat tıraşı yaptığını kaydetti. Kaplan, “Biz askerlerimize asker tıraşı yapmıyoruz, onlara damat tıraşı yapıyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’na katılan bir askerimize nereye gidiyorsunuz sorusuna düğüne gidiyoruz cevabını vermişti. Evet onlar düğüne gidiyor. Bizde onlara damat tıraşı yapıyoruz. İnşallah Mehmetçiğimiz zaferle dönecek” diye konuştu.
Herkesi Mehmetçiğe imkanı ölçüsünde destek olmaya çağıran Kaplan, "Askerlerimiz bizim için canını hiçe sayıyor. Bizim onlara borcumuz var. Gelen şehit haberleri bizi çok etkiliyor. Ben de bu şekilde bir nebze de olsa onların yanında olduğumu hissettirmek istedim. Biz onların borcunu parayla ödeyemeyiz. Herkes elinden geldiği kadar onların yüzünü güldürmesi lazım” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.