(Özel Haber) Cepheden İzmirli miniklere anlamlı mesaj

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
(Özel Haber) Cepheden İzmirli miniklere anlamlı mesaj
07 Mar 2018 / Çar 15:02
/ 69 Kez Okundu
| |

Afrin’deki askerler ile birlik komutanı, kendilerine mektup gönderen miniklere telefon bağlantısıyla teşekkür ederek, “Biz minik kalplerin mutlu geleceği adına buradaki her bir kaybımız için gönül rahatlığıyla vatan sağolsun diyebiliyoruz” dedi

Afrin’deki askerler ile birlik komutanı, kendilerine mektup gönderen miniklere telefon bağlantısıyla teşekkür ederek, “Biz minik kalplerin mutlu geleceği adına buradaki her bir kaybımız için gönül rahatlığıyla vatan sağolsun diyebiliyoruz” dedi.
İzmir Buca’da öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mücadele eden asker ağabeylerine ve birlik komutanlarına telefonla bağlanarak moral verdi.
Buca Ali Rıza Efendi İlkokulu öğrencileri, bir süre önce Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’deki terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda çarpışan askerlere duygularını anlatan mektuplar gönderdi. Mektubu alan askerler minik kalplerin yanlarında olduğunu bildikleri için mutlu olurken, askerlerin birlik komutanı da okul müdürünü arayarak teşekkür etmek istedi. Ancak birlik komutanı ve askerleri bu kez ikinci bir sürpriz bekliyordu.

Minikler hep bir ağızdan haykırdı
Birlik komutanı telefonla aradığı sırada karşısında yüzlerce çocuğu gördü. Yaşları 6 ile 9 arasında değişen öğrenciler asker ve komutana el sallayarak hep bir ağızdan “Vatan sana canım feda, en büyük asker bizim asker” sözleriyle moral verdi. Ellerinde Türk bayraklarını dalgalandıran öğrenciler, kahraman ağabeylerine hep bir ağızdan sevgilerini haykırdı.

“Komutanım size moral olsun lütfen ağlamayın”
Okul Müdürü bu görüntü üzerine, “Komutanım sizin için moral olsun diye bir şey hazırladık, ağlayın diye değil. Lütfen ağlamayın. Bu minik kalpler sizinle, dualarımız sizinle. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.

“Bu minik kalplerin geleceği adına vatan sağolsun”
Gördüğü manzara karşısında etkilenen birlik komutanı ise çocuklara, “Biz minik kalplerin mutlu geleceği adına buradaki her bir kaybımız için gönül rahatlığıyla vatan sağolsun diyebiliyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.