(Özel Haber) Sınıf arkadaşları İklim için gözyaşı döktü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
(Özel Haber) Sınıf arkadaşları İklim için gözyaşı döktü
21 Ara 2017 / Per 15:41
/ 41 Kez Okundu
| |

Balıkesir’de sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen babaanne ve torunu toprağa verildi

Balıkesir’de sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen babaanne ve torunu toprağa verildi. 10 yaşında hayatını kaybeden İklim’in sınıfında ise gözyaşları sel oldu.
Balıkesir’de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 50 yaşındaki Fatma T. ve torunu İklim T. gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Sabah saatlerinden itibaren olayın yaşandığı eve gelen aileler acı haberle yıkılırken, küçük yaşta vefat eden İklim T.’nin okuduğu Yarış Ortaokulu’ndaki sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. İklim T.’nin sırasını karanfillerle süsleyen arkadaşları hüzne boğulurken, bazı öğrenciler ise kağıda "Seni hiç unutmayacağız İklim" yazdı.
Yarış Ortaokulu 5-K sınıfı öğrencisi İklim T.’nin Sosyal Bilgiler ve Rehber öğretmeni Erhan Kavaklı yaşadığı acıyı anlatarak, " İklim sınıfta fotoğrafında da görüldüğü gibi her zaman gülümseyen, oldukça güler yüzlü ve derslerinde de başarıl iyi bir öğrencimizdi. Daha tanıyalı çok zaman olmadı ama sınıftaki örnek öğrencilerimizden biriydi. Derslerinde de başarısı iyiydi çok güzel bir öğrencimizdi. Ama kısa bir sürede kaybettik. Elden de bir şey gelmiyor maalesef" dedi.
İklim T.’nin arkadaşları ise duygularını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayarak konuşmakta güçlük çektiler. Bir çok öğrenci İklim’in güler yüzlü ve derslerinde başarılı olduğunu belirterek, "Hepimize iyi davranıyordu. Paylaşımcı bir arkadaşımız" şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.