Park 414 defilesi yaza damga vuracak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Park 414 defilesi yaza damga vuracak
18 Mar 2018 / Paz 11:04
/ 39 Kez Okundu
| |

İzmir’de 10 bin metrekare açık alana sahip olan ve bahçe ile teraslarıyla dikkat çeken alışveriş merkezi Park 414’de, yaz sezonun tüm trendleri gözler önüne serilecek

İzmir’de 10 bin metrekare açık alana sahip olan ve bahçe ile teraslarıyla dikkat çeken alışveriş merkezi Park 414’de, yaz sezonun tüm trendleri gözler önüne serilecek. Ünlü mankenlerin yer alacağı defile aynı zamanda müthiş bir müzik performansına da ev sahipliği yapacak.

İnşaat sektöründe oluşturduğu kendi markası Allways ile tüm dikkatleri üzerine çeken Cİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, Yaşar Üniversitesinin arkasında yer alan Park 414’ün büyük ortağı olarak geliştirdiği çarşı projesi, kısa sürede İzmirlilerden büyük ilgi gördü. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip alışveriş merkezi, 30 işletme ile zincir markaları bünyesinde toplarken restoran, kafe ve bistrolardan oluşan konseptiyle önemli bir buluşma merkezi heline geldi. Düzenlenen bir çok etkinlik ise Park 414’ün yeni cazibe merkezine dönüşmesine neden oldu. Şehrin merkezinde olmasına karşın gürültü ve telaşından uzak ortamıyla keyifli vakit geçirmek için her yaş grubunu ağırlayan Park 414, bu kez bahar etkinliklerinin startını verdi.

Özge Ulusoy ve Irmak Atuk, Park 414’de buluşuyor
İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ile Rönesans Ajans işbirliğinde gerçekleşecek defilede sezonun en güzel renkleri ve modelleri ilk kez görücüye çıkacak. 23 Mart Cuma günü saat 20.00’de Park 414’de gerçekleşecek defilede Türkiye’nin ünlü mankenleri Özge Ulusoy ve Irmak Atuk podyuma çıkacak. Park 414’ün ev sahipliğindeki etkinlikte, dünyadaki büyük partilerde sergilediği performanslarla dikkat çeken ünlü DJ David Şaboy da davetliler için çalacak. Klasik müzik ve elektro pop dalında popüler olan violenist Kate ise farklı performansıyla geceye renk katacak. Benzer etkinliklerden haberdar olmak isteyenler ise Park 414’ün sosyal medya hesaplarını takip ederek bilgi alabiliyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.