Pİ Günü etkinliğinde satılan yiyeceklerin geliri Mehmetçiklere

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pİ Günü etkinliğinde satılan yiyeceklerin geliri Mehmetçiklere
16 Mar 2018 / Cum 13:58
/ 21 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu’nda matematik öğretmenleri rehberliğinde Dünya Pi Günü etkinlikleri çerçevesinde veliler tarafından hazırlanan ve satışa sunulan yiyeceklerin gelirinin Mehmetçiğe bağışlanacağı bildirildi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu’nda matematik öğretmenleri rehberliğinde Dünya Pi Günü etkinlikleri çerçevesinde veliler tarafından hazırlanan ve satışa sunulan yiyeceklerin gelirinin Mehmetçiğe bağışlanacağı bildirildi.
Şehitler Ortaokulu’nda Dünya Pi Günü etkinlikleri kapsamında öğrenciler tarafından Matematik Öğretmenleri Esra Kahya, Serpil Can, Yavuz Sınıcı, Süleyman Solmaz ve Aslı Aygün nezaretinde Pi sayısı ile ilgili yazı ve görsellerin yer aldığı panolar hazırlandı. Daha sonra Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan Pi şeklinin olduğu yiyecek ve pastalar satışa sunuldu. Satış stantlarına yoğun ilgi gösteren öğrenciler yiyecek satın almak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir’de katıldı.
Dünya Pi Günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen yiyeceklerin satışından elde gelirin Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına yatırılacağını söyleyen Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, anlamlı etkinliğe emeği geçen başta Matematik öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenlere, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.