Piknik alanlarında et ve sucuk satışı yapan esnafa denetim

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Piknik alanlarında et ve sucuk satışı yapan esnafa denetim
19 Şub 2018 / Pzt 12:40
/ 34 Kez Okundu
| |

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Gülek, Karboğazı, Dörtler, Güzeloluk mevkisindeki et ve sucuk satışı yapan işletmelere ve bölgedeki piknik alanındaki esnafa yönelik denetim gerçekleştirdi

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Gülek, Karboğazı, Dörtler, Güzeloluk mevkisindeki et ve sucuk satışı yapan işl etmelere ve bölgedeki piknik alanındaki esnafa yönelik den etim gerçekleştirdi.
et="_blank" title="Piknik" href="/tag/piknik/">Piknik alanlarının yoğun olması nedeniyle vatandaşların sağlıklı, hijyenik gıda tük etimi için ekipler tarafından sucukların etik etli olup olmadığı ve hangi koşullarda satıldığı den etlendi.
Gülek, Karboğazı, Dörtler, Güzeloluk mevkisinde yapılan den etimlerde bölgede bulunan işl etmelerin iş yeri açma ve çalışma ruhsatları incelenip satışa sunulan gıda maddelerinin den etimleri yapıldı.
Ekipler, tespit edilen eksiklikler konusunda mevzuat hükümlerine göre yasal işlem başlatırken, tüm işl etme sahiplerine halka daha kaliteli ve sağlıklı ürünlerin sunulması konusunda bilgilendirme yaptı.
Zabıta Müdürlüğü tarafından den etimlerin rutin olarak devam edeceği belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.