Prof. Dr. Duygu Perçin: Hijyen, hastalıklardan korunmamızın en temel ve en basit yoludur

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Prof. Dr. Duygu Perçin: Hijyen, hastalıklardan korunmamızın en temel ve en basit yoludur
18 Oca 2018 / Per 12:27
/ 74 Kez Okundu
| |

Kütahya Belediyesi tarafından ’Bulaşıcı hastalıklardan korunma ve hijyen’ konulu ’sağlıklı ve yaşam söyleşisi’ düzenlendi

Kütahya Belediyesi tarafından ’Bulaşıcı hastalıklardan korunma ve hijy en" href="/tag/ en/"> en’ konulu ’sağlıklı ve yaşam söyleşisi’ düz en" href="/tag/ en/"> enl en" href="/tag/ en/"> endi.
Haymeana Hanımlar Lokali’nde düz en" href="/tag/ en/"> enl en" href="/tag/ en/"> en en" href="/tag/ en/"> en programı konuşmacı olarak Prof. Dr. Duygu Perçin katıldı.
Perçin, bulaşıcı hastalıklardan korunma ve hijy en" href="/tag/ en/"> en konusunda katılımcılara bilgiler verdi.
" en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/hijy en" href="/tag/ en/"> en/">Hijy en" href="/tag/ en/"> en, k en" href="/tag/ en/"> endimizi ve ailemizi bulaşıcı hastalıklardan korumanın en" href="/tag/ en/"> en temel ve en" href="/tag/ en/"> en basit yoludur" diy en" href="/tag/ en/"> en Prof. Dr. Perçin, " en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/hijy en" href="/tag/ en/"> en/">Hijy en" href="/tag/ en/"> en dediğimizde el yıkama, diş fırçalama gibi kişisel hijy en" href="/tag/ en/"> end en" href="/tag/ en/"> en, yerlere tükürmeme, çöpleri yerlere atmama gibi toplumsal hijy en" href="/tag/ en/"> ene kadar g en" href="/tag/ en/"> eniş bir yelpazedir" diye konuştu.
en" href="/tag/ en/"> en" href="/tag/hijy en" href="/tag/ en/"> en/">Hijy en" href="/tag/ en/"> enin hayatımızdaki yeri, önemi ve uygulama şekilleri, sağlığımızı tehdit ed en" href="/tag/ en/"> en bulaşıcı hastalıklardan korumak için temel önlemler gibi birçok konuya değinil en" href="/tag/ en/"> en söyleşide, daha sonra katılımcıların merak ettiği sorular cevaplandırıldı. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.