Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi büyük ilgi gördü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi büyük ilgi gördü
21 Kas 2023 / Sal 13:22
/ 1 Kez Okundu
| |

Şehzadeler Belediyesi’nin 13 Kasım’da hizmete açtığı Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi büyük ilgi gördü. Kütüphaneden bugüne kadar 7 bin kişi faydalanırken, 2 bin 28 kişi de kütüphane üyeliği başvurusu yaptı. 7/24 hizmet veren kütüphanede belli saatlerde kütüphaneyi kullananlara ücretsiz çay, çorba ve su ikramları da yapılıyor.

Şehzadeler ilçesinde kültür ve edebiyatın yaygınlaştırılmasına önemli bir katkı sunan Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi, zengin kitap koleksiyonu ve modern hizmet anlayışıyla bölge halkının beğenisini kazandı. 13 Kasım’da hizmete açılan kütüphaneden bugüne kadar 7 bin kişi faydalanırken, 2 bin 28 kişi de kütüphane üyeliği başvurusu yaptı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Titiz bir çalışmanın neticesinde ilçemize kazandırdığımız Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi, şehrimizin kültür hayatına önemli bir katkı sağlayacak. Kitapseverlerin buluşma noktası olacak kütüphanemiz, açıldığı günden bu yana 7 bin kişinin ziyaret etmesiyle gösterdi ki ihtiyaç ve talep büyük. Halkımızın kültürel birikimini artırmak, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak adına bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.
Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi, geniş kapsamlı kitap arşivi, modern okuma alanları ve sahip olduğu teknolojik altyapısı ile kentin kültür hayatına dinamizm kazandırırken, 7/24 hizmet veren kütüphanede 08.30, 12.00, 17.00 ve 24.00 saatlerinde kütüphaneyi kullananlara ücretsiz çay, çorba ve su ikramları da yapılıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.