Prof. Dr. Sugözü: “Erbakan hoca davasından asla taviz vermedi”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Prof. Dr. Sugözü: “Erbakan hoca davasından asla taviz vermedi”
03 Mar 2018 / Cmt 16:00
/ 59 Kez Okundu
| |

Necmettin Erbakan’ı anma programında konuşan Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof

Necmettin Erbakan’ı anma programında konuşan Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil Sugözü, "Erbakan Hoca davasından asla taviz vermedi. Eğer biraz taviz verseydi ya cumhurbaşkanı ya da başbakan olarak vefat ederdi" dedi.
27 Şubat 2011’de hayatını kaybeden eski Başbakan ve Milli Görüş Hareketi’nin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a 7’nci ölüm yıl dönümünde Ünye’de anma ve anlama programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Saadet Partisi Ünye ilçe Başkanı Özgür Şahin yaptı.

“Ne CHP’yi ne de AK Parti’yi düşman olarak görüyoruz”
Programda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, "Bizim oturup birbirimizle çay içmemiz gerekiyor. Biz Erbakan Hocamız ile bu ülkede yaşayan her bir insanın bir değer olduğunu öğrendik. Rahmetli Erbakan Hocamız ne CHP’yi ne AK Parti’yi düşman olarak gördü. Gerektiğinde hem CHP ile hem de AK Parti ile koalisyon kurdu. Biz de bugün ne CHP’yi ne de AK Parti’yi düşman olarak görüyoruz" diye konuştu.

“Taviz verseydi ya cumhurbaşkanı ya da başbakan olarak vefat ederdi”
Dr. Sugözü, "Erbakan Hoca’nın fikirleri, söylemleri sadece o güne ait değil, yıllar sonrasına da ışık tutan söylemlerdir. Erbakan Hocamız davasından asla taviz vermedi. Eğer biraz taviz verseydi ya cumhurbaşkanı ya da başbakan olarak vefat ederdi" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.