Protokol eşleri “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” sloganıyla kahvaltıda buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Protokol eşleri “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” sloganıyla  kahvaltıda buluştu
09 Mar 2018 / Cum 17:02
/ 96 Kez Okundu
| |

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kent protokolünün eşleri Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kent protokolünün eşleri Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında buluştu.
Safranbolu’da bir restoranda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’in katılımlarıyla düzenlenen kahvaltı programına, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu’nun eşi Seçil Nemlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca’nın eşi Sema Ağca, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’in eşi Fadime Polat, Vali Yardımcısı Barbaros Baran’ın eşi Nihal Baran, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu’nun eşi Aynur Doğu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’in eşi Hanife Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’un eşi Müzeyyen Uzun, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’in eşi Canan Sökmen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde çalışan kadın müdürler ile personelleri, Kurum Müdürlerinin eşleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.
Etkinlikte konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Kıymet Boztaş, kadının insan olabilmenin en temel unsuru ve hayatın devamlılığı için olmazsa olmazı olduğunu söyledi.
Boztaş, kadının en büyük dertlerin dertlisi ve en büyük sevinçlerin ardındaki kahramanları olduğunu kaydederek, “ Kadın, en asil alın terinin en muhteşem sahibidir. Şiddet, sebebi ne olursa olsun asla kabul edilemez bir insanlık suçudur. Bizim medeniyetimiz ve inanç değerlerimizde şiddetin yeri yoktur. “ Kadınların haklarını yerine getirme husûsunda Allâh’tan korkunuz! Zîrâ siz onları Allâh’ın bir emâneti olarak aldınız.” diyen bir kutsal inancın mensubu olarak, kadının, hayatın her alanında hak ettiği yeri bulabilmesi için kamu kurumlarının yanında, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler başta olmak üzere tüm paydaşların el ele vererek, sorumluluk üstlenmeleri gerekmektedir. “ Kadını Güçlendir, Türkiye Güçlensin” sloganından yola çıkarak birlikte mücadele ettiğimizde bu hedeflere ulaşabileceğimize inancımız sonsuzdur.” dedi.
Bozdaş, ayrıca Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak tüm kadınların yanında ve destekçisi olduklarını da kaydetti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ise, cennet ayaklarının altında olan kadınlarımızın Güçlü" href="/tag/guclu/"> Güçlü Kadın, Güçlü" href="/tag/guclu/"> Güçlü Aile, Güçlü" href="/tag/guclu/"> Güçlü Türkiye sloganıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dilekleriyle kutladığını belirterek, tıpkı çam ağacı gibi dört mevsim canlı ve rengini kaybetmeden ayakta durabilen değerli kadınlarımıza çam fidanı hediye etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.