Raco ele geçirildi
03 Mar 2018 / Cmt 10:48
/ 354 Kez Okundu
| |

TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı 43. gününe girerken etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2434’e yükseldi. TSK ve ÖSO Afrin’in Raco belde merkezini ele geçirdi. Çatışmalar yer yer sürüyor.

Suriye'nin Afrin bölgesinde PYD/PKK’lı teröristlere karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı başarıyla sürüyor. ?TSK'dan bu sabah etkisiz hale getirilen terörist sayısının  2434'e ulaştığı bildirildi.Karadan ateş destek unsurlarıyla havadan jetler, ATAK helikopterleri ve SİHA’larla desteklenen operasyonda beklenen haber geldi. AA'dan g elen son habere göre TSK ve ÖSO güçleri Raco belde merkezini ele geçirdi, çatışmalar devam ediyor.   Raco'nun içinden çekilen fotoğraf da paylaşıldı.

BÜLBÜL'DEN SONRA 2. STRATEJİK NOKTA

Yerel kaynaklar, YPG'li teröristlerin kasaba merkezinden çekildiğini ve beldenin doğu mahall elerinde yer yer silah seslerinin duyulduğunu aktarıyor.Batı cephesindeki Raco, kuzeydeki Bülbül'den sonra el değiştiren ikinci stratejik büyüklükteki yer oldu.Zeytin Dalı Harekâtı'nda ele geçirilen noktaların sayısı 123 oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.