“Reis bizi Afrin’e gönder”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Reis bizi Afrin’e gönder”
25 Oca 2018 / Per 13:21
/ 87 Kez Okundu
| |

Amasya’nın Suluova ilçesinde 61 muhtar Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü olarak katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı

Amasya’nın Suluova ilçesinde 61 muhtar Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü olarak katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düzenlediği muhtarlar toplantısında kendilerinden bahsetmesinden gurur duyan muhtarlar, “Reis bizi Afrin’e gönder” diye seslendiler.
Operasyonla ilgili gelişmeleri sürekli takip eden arkadaşlarıyla her an hazır olduklarını belirten Suluova Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Sarı, “Emir gelsin hemen gitmeye hazırız. Hepimiz askerliğini yapmış birer Mehmetçiğiz. Her doğan asker doğar zaten. Eli silah tutan, tecrübesi olan askerleriz. Yaşımız biraz ilerlemiş olabilir ama askerliği unutmuş değiliz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara farklı kültürleri görebilmek imkanının sağlanması için yurt dışı gezilerin organize edilebileceği açıklamasından da memnun olan Metin Sarı, “Cumhurbaşkanımız o açıklamayı yaptığında operasyon gündemde yoktu. Tatil bize ancak Afrin temizlendikten sonra devletimiz huzura kavuştuktan sonra olabilir. Şu anda tatil filan düşünecek durumda değiliz. Kendisine teşekkür ederiz. Bize böyle bir desteği verdiği için. Tatile değil, Afrin’e gitmek isteriz” diye konuştu.
Sarı, 28 Ocak Pazar günü Amasya’ya gelecek olan Erdoğan’ı derneklerine çay içmeye davet etti.
Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da Afrin’e gönüllü gitmek isteyen muhtarlar için yemek vereceğini söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.