Rektör Alma, Öğrencilerle buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rektör Alma, Öğrencilerle buluştu
05 Mar 2018 / Pzt 13:35
/ 42 Kez Okundu
| |

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Ziraat Fakültesi kantininde öğrencilerle bir araya gelen Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Ziraat Fakültesi kantininde öğrencilerle bir araya gelen Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek sohbet etti.
Üniversitenin daha iyi yerlere gelebilmesi ve büyümesi için yoğun gayret sarf ettiklerini dile getiren Rektör Alma, yaptıkları her işin merkezinde öğrencilerin olduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların öğrenciler tarafından nasıl algılandığını önemsediklerini dile getiren Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Sağlam adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Bu yüzden yavaşta olsa sağlam adımlarla ilerliyoruz. Ülkemizin her bölgesinden üniversitemize gelen tüm öğrencilerimizi evladım olarak görüyorum. Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin yemek konusu başta olmak üzere tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin beslenme, barınma sorunları olmadan huzur içerisinde ve kaliteli eğitim alarak öğrencilik yaşamını sürdürmeleri. Bu anlamda öğrencilerimizle iletişim halinde olacağım” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.