Rektör Tabakoğlu’ndan ‘Edirne Kırmızısı’ ile yeni yıl mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rektör Tabakoğlu’ndan ‘Edirne Kırmızısı’ ile yeni yıl mesajı
29 Ara 2017 / Cum 10:52
/ 113 Kez Okundu
| |

Trakya Üniversitesi Prof

Trakya Üniversitesi Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 2018 yılı öncesi tebrik mesajı yayımladı. Tabakoğlu, hazırladığı yeni yıl tebrik mesajı‘Edirne Kırmızı’nı kullanarak paylaştı.
Paylaşılmayan Renk “Edirne Kırmızısı” kitabı 06 Kasım 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştir ilen tanıtım etkinliğinin ardından üniversitenin Merkez Kütüphanesi Edirne Kitaplığı envanterindeki yerini aldı. Tarihi kaynaklarda ‘Edirne Lâl’i olarak da bilinen ve dünya literatürüne girmiş bir renk olan ‘Edirne Kırmızısı’ 16 ve 17. yüz yılda yaygınlaşırken, Selimiye Camii’nin müezzin mahfilinde de kendine yer edinmiş bir renk olarak biliniyor.
Trakya Üniversitesi Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da, ’Edirne kırmızısı’ kullanılarak hazırlanan mesajında “Yeni yılınızı tebrik eder, 2018 yılının size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirmesini d ilerim” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Rektör Tabakoğlu’nun üniversitede görev yapan çalışanlarına ‘Edirne Kırmızısı’ kullanılarak kravat ve fular hediye edeceği öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.