Reşadiye’de 2 kurum için arsa aranıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Reşadiye’de 2 kurum için arsa aranıyor
05 Şub 2018 / Pzt 15:36
/ 106 Kez Okundu
| |

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, çarşı merkezinde bulunan Jandarma Karakolu binası ve Adliye binası için arsa belirleme çalışmaları başlatıldı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, çarşı merkezinde bulunan Jandarma Karakolu binası ve Adliye binası için arsa belirleme çalışmaları başlatıldı.
Reşadiye’de çarşı merkezinde bulunan Jandarma Karakolu binası ve Adliye binası için arsa yeri belirleme çalışmaları başlatıldı. Bunun üzerine Reşadiye Kaymakamlığında AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır’ın başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Reşadiye Kaymakamı Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Tokat İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Sefa Yiğit ve AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.Toplantıda, Jandarma Karakolu ve Adliye için yeni hizmet binalarının yapılacağı yerler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Akıllı tahta üzerinden Reşadiye haritasında 2 hizmet binası için arsa yeri belirlemesi çalışması yapıldı.

AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır ve beraberindeki heyet, Jandarma Karakolu için ilçe merkezi dışında belirlenen arsaları yerinde inceledi. Emirşeyh Yakup Mahallesine de Adliye hizmet binasının yapılması planlanıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.