Reşadiye’de halk günü toplantısı iki köyde yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Reşadiye’de halk günü toplantısı iki köyde yapıldı
05 Eki 2017 / Per 17:54
/ 34 Kez Okundu
| |

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Tozanlı ve Sazak bölgesindeki köy ve mahalleri ziyaret eden Kaymakam İbrahim Gültekin, Dutdibi ve Döllük köyünde Ekim ayı halk hünü toplantısını gerçekleştirdi

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Tozanlı ve Sazak bölgesindeki köy ve mahalleri ziyaret eden Kaymakam İbrahim Gültekin, Dutdibi ve Döllük köyünde Ekim ayı halk hünü toplantısını gerçekleştirdi.
Reşadiye ilçesine bağlı Tozanlı grubundaki vatandaşlar Dutdibi köy konağında bir araya geldi. Reşadiye Kaymakamı İbrahim Gültekin başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı halk günü toplantısına Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik ve daire amirleri katıldı. Buradaki toplantının ardından Kaymakam Gültekin Dutdibi köyü ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret ederek, okul yönetimi ve öğretmenlerle toplantı yaptıktan sonra sınıfları gezdi. Kaymakam Gültekin öğretmen ve öğrencilere aşure ikramında bulundu.
Daha sonra Sazak köyü grubundaki Döllük köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gültekin ve beraberindekiler cemevinde vatandaşların istek, şikayet ve sorunlarını dinlemek için halk günü toplantısı yaptı. Toplantıda Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.