Sadakataşı’ndan Doğu Guta’daki ailelere sıcak yemek yardımı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sadakataşı’ndan Doğu Guta’daki ailelere sıcak yemek yardımı
27 Şub 2018 / Sal 17:45
/ 51 Kez Okundu
| |

Sadakataşı Derneği günlerdir rejim ve destekçileri tarafından bombardımana tutulan ve zor günler geçiren Doğu Guta ’da yaklaşık 2 bin 500 aile için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi

Sadakataşı Derneği günlerdir rejim ve destekçileri tarafından bombardımana tutulan ve zor günler geçiren Doğu Guta ’da yaklaşık 2 bin 500 aile için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Sadakataşı Derneği ile Uluslararası Sosyal İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Suriye’nin başkenti Şam’ın merkezinin 10 kilometre doğusunda bulunan, rejim ve destekçileri tarafından bombardımana tutulan Doğu Guta’da yaklaşık 2 bin 500 aile için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.
Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal yaptığı açıklamada, “İnsani krizin derinleştiği bölgede, çoğu çocuk ve hasta binlerce sivil tahliye edilmeyi bekliyor. Dernek olarak ‘ Doğu Guta ’ya sahip çık’ çağrısı ile başlattığımız yardımların ilk etabını sıcak yemek dağıtımı ile gerçekleştirdik. Bölge için acil yardımlarımızı arttırarak devam ettireceğiz” dedi.
Sadakataşı Derneği’nin başlatmış olduğu Doğu Guta yardımları kampanyasına destek olmak için kurumun web adresinden ulaşabilir. Ayrıca tüm operatörlerden Suriye yazarak 2989’a SMS göndererek 5 TL destekte bulunabilinir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.