Sağlıkçılar ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sağlıkçılar ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı
08 Mar 2018 / Per 18:19
/ 91 Kez Okundu
| |

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Acıbadem Adana Hastanesi’nde tüm personel, kadın hastalar ve doktorlar ile birlikte kutlandı

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Acıbadem Adana Hastanesi’nde tüm personel, kadın hastalar ve doktorlar ile birlikte kutlandı.
Acıbadem Adana Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hastane içerisinde karanfil dağıtarak kutladı. Hastane Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak ve yürütme kurulu üyeleri, tedavileri devam eden kadın hastalara ve çalışanlara “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeni ile karanfil takdim edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kadın hastalara çiçek verdiler
Çeşitli servislerde tedavileri devam eden kadın hastaları ziyaret edip çiçek takdim eden Başhekim Soyupak, “Hayatın her alanındaki zorlukların üstesinden başarı ile gelen kadınlarımızı hastalıklar karşısında da güçlü görmek bizi mutlu ediyor” dedi.
Öte yandan hastanenin konferans salonunda personele özel olarak düzenlenen söyleşi organizasyonunda konuşan Acıbadem Adana Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ali Vardar, “Rahim Ağzı kanseri ve Riskleri” konusuna dikkat çekerek çeşitli açıklamalarda bulundu. Kadınların üreme sağlığını ve doğurganlığını etkileyen birçok hastalığın hiçbir belirti vermeden ilerlediğini bu yüzden rutin kontrollerin sanıldığından çok daha fazla anlam taşıdığını söyleyen Vardar, kadınları stresten uzak durulması ve rutin kontrollerin ihmal edilmemesi konusunda uyardı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.