Saklıkent Kar Şenliği iptal edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
05 Şub 2018 / Pzt 16:33
/ 94 Kez Okundu
| |

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Saklıkent Kar Şenlikleri, Konser ve Kayak Yarışları, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimiz dolaysıyla iptal edildi

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Saklıkent Kar Şenlikleri, Konser ve Kayak Yarışları, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimiz dolaysıyla iptal edildi.
Konyaaltı Beleyesi 11 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kar Şenlikleri Buray Konseri ve Kayak Yarışlarını, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlemizden dolayı iptal ettiğini duyurdu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:
“Öncelikle belirtmek isterim ki Kar Şenlikleri Konser ve Kayak Yarışları için tüm hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Fakat ülkemizin içinde bulunduğu atmosferin böylesi bir etkinliği yapmaya uygun olmadığını düşünmekteyiz. Zeytin Dalı Harekatı’nda aldığımız şehit ve yarılı askerimizin haberi bizleri derinden üzdü. Konyaaltı Belediye Başkanı olarak ilgili müdürlerimizle yaptığımız toplantı sonucunda Kar Şenlikleri Konser ve Kayak Yarışları etkinliğimizi iptal etmeyi uygun bulduk. Vatandaşlarımızın da aynı hassasiyet içinde olduğu inancıyla, canı pahasına mücadele eden askerlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleriyle yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Zeytin Dalı Harekatına katılan tüm askerlerimizin de sağ salim ülkemize dönmelerini temenni ediyorum.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.