Salihli için birlikte hareket edecekler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Salihli için birlikte hareket edecekler
21 Eyl 2017 / Per 11:21
/ 89 Kez Okundu
| |

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sayım Başaran’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup ilçenin huzuru ve güveni için birlikte çalışacaklarını söyledi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sayım Başaran’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup ilçenin huzuru ve güveni için birlikte çalışacaklarını söyledi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sayım Başaran’ı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren’in de katıldığı ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kayda, “Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Salihli’nin huzur ve güvenini sağlamak için fedakarca çalışan tüm emniyet personelimize de başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Nezaket ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür eden Emniyet Müdürü Başaran da misafirlerine çalışmalarında başarılar diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.