Salihlili pazarcılarda modern pazaryeri sevinci

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Salihlili pazarcılarda modern pazaryeri sevinci
01 Mar 2018 / Per 15:10
/ 74 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de eski kamyon garajı üzerinde başlatılan ’Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı’ projesinin yapım çalışmalarında sona gelindi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de eski kamyon garajı üzerinde başlatılan ’Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı’ projesinin yapım çalışmalarında sona gelindi.
Modern pazar yerinde tezgah açacak olan Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rifat Yavaş ve yönetimi Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette oda başkanı Yavaş, tamamlanmak üzere olan Modern Pazaryeri Bedesten Çarşısı için Başkan Kayda’ya Pazar esnafı adına teşekkür etti. Başkan Kayda da tek alanda hayata geçecek olan 3 önemli projenin çalışmalarında artık sona gelindiğini vurguladı. Son yıllarda yapılan yatırımlarla Salihli’nin büyükşehir havasına büründüğünü dikkat çeken Başkan Kayda, “Devasa projeler, Salihlimizde hayata geçiyor. Salihli Belediyesinin toplam bütçesini aşan bir parayla bu yatırımlar yapılıyor. Ben Cengiz başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu projelerde çalışmalar tamamlandığında Salihli gerçekten büyükşehir havasına bürünecek” dedi.
Başkan Kayda, ziyaretlerinden dolayı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rifat Yavaş ve yönetimine teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.