Şampiyon sporcudan Başkan Remzi Aydın’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şampiyon sporcudan Başkan Remzi Aydın’a ziyaret
04 Mar 2018 / Paz 12:41
/ 79 Kez Okundu
| |

Başarılı sporcu Fatma Coşkun, Karate ve Taekvando hocası Battalgazi Özçınar ile birlikte Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret etti

Başarılı sporcu Fatma Coşkun, Karate ve Taekvando hocası Battalgazi Özçınar ile birlikte Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret etti.
Lise öğrencisi olan ve genç yaşına rağmen Karate ve Taekvando sporlarında bir çok başarıya imza atmış olan Fatma Coşkun, Başkan Remzi Aydın’ı ziyarete, müsabakalarda kazandığı madalyaları ve kupası ile birlikte geldi. Kendisi de uzun süre Karate sporu yapan Başkan Aydın ziyaret sırasında, aynı zamanda Eyüpsultan Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğünde stajyer olan başarılı sporcuyla makamında bir süre sohbet etti.
Ziyaret sonunda Başkan Aydın, Fatma Coşkun’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve “Fatma İnşallah uluslararası derecelere kavuşacak ve Eyüpsultanın başarılı gençlerine katılacak” temennisinde bulundu. Genç sporcunun daha önce Kıbrıs’ta yapılan Avrasya şampiyonasında 50 kilogram Avrasya üçüncülüğü, iki defa Türkiye üçüncülüğü, bir defa Türkiye ikinciliği ve 2 defa İstanbul il birinciliği bulunuyor.
7 - 11 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılarak ilçemizi temsil edecek olan Fatma Coşkun, 7 -8 Nisan tarihleri arasında Ermenistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na da davet edildi.
Karate Taekvando dersleri başlıyor
Bu arada, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Serdar Aksun Spor Salonu’nda, Battalgazi Özçınar nezaretinde Budokaido Kyokushın Tekvando ve Karate dersleri başlatıyor.
Derslere katılmak isteyen 06-35 yaş arası Eyüpsultanlılar için kayıtları alınmaya başlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.