Sandıklı şehidini Türk bayrakları ile karşılayacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sandıklı şehidini Türk bayrakları ile karşılayacak
25 Mar 2018 / Paz 11:09
/ 105 Kez Okundu
| |

Batman’da bölücü terör örgütleri ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Jandarma İbrahim Çetin’in cenaze töreni için Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde hazırlıklar sürüyor

Batman’da bölücü terör örgütleri ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Jandarma İbrahim Çetin’in cenaze töreni için Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde hazırlıklar sürüyor.
Batman’da bölücü terör örgütleri ile gir ilen çatışma sonucunda Şehit olan Uzman Jandarma İbrahim Çelik’in naaşı, memleketi Afyonkarahisar’a ulaştı. Şehit öğlen namazı öncesinde baba ocağının bulunan Sandıklı ilçesine getir ilecek. Şehit haberinin alınmasının ardından ilçenin her noktası Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit’in evi önünde toplanan vatandaşlar Çetin’e son görevini yapmak için bekleniyor. Ev önünde bulunan taziye çadırında taziyeler kabul edilirken, Şehit İbrahim Çetin baba evinde helallik alınması sonrasında Merkez Ulu Camiide öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sandıklı Şehir Mezarlığı içinde bulunan şehitliğe defned ilecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.