Şaphane’nin İnceğiz köyüne muhtarlık binası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şaphane’nin İnceğiz köyüne muhtarlık binası
30 Eyl 2017 / Cmt 10:52
/ 123 Kez Okundu
| |

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından onarımı yapılan Kütahya’nın Şaphane ilçesine bağlı İnceğiz köyü muhtarlık binası törenle hizmete sunuldu

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından onarımı yapılan Kütahya’nın Şaphane ilçesine bağlı İnceğiz köyü muhtarlık binası törenle hizmete sunuldu.
Muhtarlık, Kur’an Kursu ve mobil sağlık ekiplerinin de hizmet vereceği binanın açılışına Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra Şaphane Kaymakamı Oltan Bayraktar, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, İnceğiz Köyü Muhtarı Necati Kuru ile köy sakinleri katıldı.
1988 yılında yapılan ve zamanla metruk bir bina halini alan hizmet binasının baştan aşağı yenilendiğini aktaran Şaphane Kaymakamı Oltan Bayraktar, “Sıfırdan tadilat yapıp kullanışlı hale getirdik. Çatısından tabanına, parkesinden çevre düzenlemesine kadar bütün her şeyiyle yeniden dizayn ettik ve 3 kuruma hizmet edecek hale getirdik. Ön taraf Kur’an kursu, arka taraf da bir odası muhtarlık diğer odası da köyümüze her hafta gelen mobil sağlık ekipleri için hazırlandı. Çevre düzenlemesiyle birlikte yapılacak organizasyonlarda kullanılacak bir tesis haline geldi” dedi.
Okunan duanın ardından yeni hizmet binasının kurdelesi Vali Ahmet Hamdi Nayir ile diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. (YD - EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.