Sarıçam’ın geleceği masaya yatırılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sarıçam’ın geleceği masaya yatırılıyor
06 Şub 2018 / Sal 13:06
/ 71 Kez Okundu
| |

Sarıçam Platformu, Sarıçam’ın dünü, bugünü ve geleceğini düzenleyeceği 1

Sarıçam Platformu, Sarıçam’ın dünü, bugünü ve geleceğini düzenleyeceği 1. Sarıçam Çalıştayı ile ele alacak.
Sarıçam Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Enes Cihan Yalman, 7 Şubat Çarşamba günü Seyhan Oteli’nde düzenlenecek çalıştaya, bölgede yatırım yapan yaklaşık 150 müteahhitin katılacağını söyledi.
Platform üyeleri olarak müteahhitleri tek tek ziyaret edip davetiyelerini verdiklerini vurgulayan Yalman, “Adana’nın geleceğini Sarıçam’da gören bir grup Sarıçam sevdalısı müteahhit olarak geçtiğimiz aylarda bir araya gelerek Sarıçam Platformu kurduk. İlçemizin hakkıyla tanıtılması ve kalkınmasının önündeki engelleri aşabilmek için çözüm yolları üretmeye başladık. Bunun sonucunda bölgemizdeki sorunlar ve çözüm yolları konusunda müteahhitlerimizle istişari nitelikli olarak 1. Sarıçam Çalıştayı’nı düzenleyeceğiz. Bu programda bölgemizle ilgili bütün sorun ve gelişmeler masaya yatırılarak çözüm yollarını arayacağız” dedi.
Çalıştay sonucu sorunların çözümü noktasında önümüzdeki mayıs ayında çalıştayın ikinci ayağını yapmayı planladıklarını dile getiren Yalman, “İlçemizdeki gelişmeleri enine boyuna tartıştıktan sonra çözüm önerileri konusunda konunun taraflarını da davet ederek mayıs ayında 2. çalıştayımızı yapacağız. İnanıyoruz ki bu çalışmalar sonucunda Sarıçam daha gelişmiş ve yaşanabilir bir hüviyete bürünecek” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.