Saruhanlı Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saruhanlı Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi
07 Oca 2018 / Paz 16:34
/ 31 Kez Okundu
| |

Saruhanlı Belediye Meclisi 2018 yılının ilk olağan toplantısında zabıta personeline verilecek fazla çalışma ücretleri teklifi kabul edildi

Saruhanlı Belediye Meclisi 2018 yılının ilk olağan toplantısında zabıta personeline verilecek fazla çalışma ücretleri teklifi kabul edildi.
Saruhanlı Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı başkanlığında gerçekleştirildi. Belediyeye ait Üzüm Otelde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yaralı, tüm Saruhanlılılar ve meclis üyelerinin 2018 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti. Meclisin gündeminde olan maddeler başkan yaralı tarafından tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Toplantıda 5 gündem maddesi tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edildi. 2018 yılında zabıta personeline verilecek fazla çalışma ücretlerinin görüşülmesi teklifi, Yazı İşleri Müdürlüğünün denetim komisyonu oluşturması ile Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonunun oy birliği ile kabul ettiği “sosyal yardım yönetmeliği” taslağının görüşülmesi, Mali Hizmetler Müdürlüğünün belediye gelirleri kanununa göre 2018 yılında uygulanacak vergi, resim ve harçların belirlenmesi ile ilgili bütçe komisyonunun kararının görüşülmesi teklifi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Alibeyli Mahallesinde bulunan kahvehane vasıflı taşınmazın imar planında pazar yeri ve yeşil alan olarak görüldüğünden Aliye Batmaz’a ait hissenin kamulaştırılması tekliflerinin gündemde olduğu toplantıda, teklifler oy birliği ile kabul edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.