SASKİ Genel Müdürü Keleş: "ASKİ ile işbirliğimiz artarak devam edecek"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
SASKİ Genel Müdürü Keleş:
21 Ara 2017 / Per 18:59
/ 55 Kez Okundu
| |

SASKİ Genel Müdürü Dr

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, ASKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Cumali Kınacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dr. Rüstem Keleş, ASKİ ile işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, kısa süre önce Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürütürken Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Cumali Kınacı’ya ziyarette bulundu. ASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştir ilen buluşmada Dr. Rüstem Keleş, Kınacı’ya yeni görevinde başarılar d ilerken, Kınacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti d ile getirdi.
Dr. Rüstem Keleş, “Prof. Dr. Cumali Kınacı Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda görev aldığı dönemde özellikle su yönetimi alanında başarılı çalışmalar ortaya çıkarmıştı. Bürokrat kişiliğiyle ciddi işlere imza atmasının yanı sıra akademisyen yönüyle de önemli hizmetler sunan Sayın Kınacı’ya ASKİ Genel Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum. Su ve Kanalizasyon İdareleri olarak hepimizin temel amacı su kaynaklarımızı koruyarak bol ve kaliteli suyu vatandaşlarımıza ulaştırmak. Bunun için ciddi ve büyük yatırımlar hayata geçiriyoruz. Yenilikleri takip ediyoruz. Bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz. İnşallah ASKİ ile işbirliği ve istişarelerimiz artarak devam edecek” dedi.
ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı ise, “Nazik ziyaretinden ötürü Sayın Keleş’e çok teşekkür ediyorum. Kend ilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet yolunda işbirliğimiz devam edecek” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.