SASKİ Genel Müdürü Keleş: "Okuyan nesilleri yetiştirmek geleceğe yapılacak en büyük yatırım"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
SASKİ Genel Müdürü Keleş:
11 Oca 2018 / Per 15:48
/ 121 Kez Okundu
| |

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( SASKİ) enel" href="/tag/g enel/">G enel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Agah Sosyal Gelişim Derneği Başkanı Hasan Türk ve beraberindeki heyeti SASKİ enel" href="/tag/g enel/">G enel Müdürlüğünde ağırladı.
Ziyarette SASKİ enel" href="/tag/g enel/">G enel Müdürü Keleş, ’6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’ hakkında dernek başkanından bilgiler aldı. Ziyarett en duyduğu memnuniyeti dile getir en Başkan Keleş, okuyan ve düşün en nesilleri yetiştirm enin geleceğe yapılacak en büyük yatırım olarak değerl endirerek, "Agah Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya G ençlik, Spor ve İzcilik Kulübü’nün ortaklaşa düz enledikleri ‘6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’ hakkında bilgiler aldık. Okuma alışkanlığı kazandırmanın hedefl endiği etkinlik için k endilerini tebrik ediyor, yarışmacılara başarılar diliyorum. Okuyan ve düşün en nesiller yetiştirmek geleceğimize yapacağımız en büyük yatırım olacaktır" dedi.
Agah Sosyal Gelişim Dernek Başkanı Hasan Türk ise, "3 dil ve 11 kategoride düz enl enecek yarışmamız bu ay ‘Kuran ve Sünnet Bütünlüğü’ teması ile gerçekleştirilecek. 13 Kasım 2017 tarihinde başlayan kayıtlarımız 4 Mart 2018’e kadar devam edecek. Destekleri için Sayın enel" href="/tag/g enel/">G enel Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.