Şefkatli Eller Kaymakam Görgülüaslan ile elele yoksula ulaşacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şefkatli Eller Kaymakam Görgülüaslan ile elele yoksula ulaşacak
11 Kas 2017 / Cmt 14:16
/ 27 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına Hızır gibi yetişmesiyle 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kuran Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği, geçmişte olduğu gibi yeni Kaymakam Gökhan Görgülüaslan’ın öncülüğünde yoksul ve ihtiyaç sahiplerine ulaşma kararı aldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına Hızır gibi yetişmesiyle 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kuran Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği, geçmişte olduğu gibi yeni Kaymakam Gökhan Görgülüaslan’ın öncülüğünde yoksul ve ihtiyaç sahiplerine ulaşma kararı aldı.
Ayvalık’ta kimsesiz yaşlıların sıcak bir yuva ortamında yaşayabilmesi için bir huzurevi yaptırmak amacıyla kurulan ve bu uğurda süren çalışmaların yanında ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında kurduğu gönül köprüsü ile de bugüne kadar binlerce insana ulaşan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetimi Kaymakam Görgülüaslan’ı makamında ziyaret etti.
Ayvalık halkının yaptığı yardımlar nedeniyle ‘Fatma Anne’ olarak isimlendirdiği dernek Başkanı Fatma Cavlı’nın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette derneğin 2. Başkanı Uğur Odunlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Salgın da hazır bulundu.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Cavlı, Kaymakam Görgülüaslan’a derneğin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilg iler vererek, ilçedeki yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara geçmişte olduğu gibi yine Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yönlendirmesiyle ulaşmak istediklerini belirtti.
Kaymakam Gökhan Görgülüaslan da, Ayvalık’ı tüm değerleriyle birlikte yönetmeyi hedeflediğini bir kez daha hatırlatarak, devletin her ihtiyaç sahibi vatandaşa şefkatli kollarını açtığını ifade etti.
Ancak bazı durumlarda mevcut yasalar çerçevesinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara belirli kıstaslar dahilinde yardımcı olabildiklerini, bu noktada da ilçedeki hayırseverlerin katkılarına da ihtiyaç duyduklarını kaydeden Kaymakam Görgülüaslan, Ayvalık Şefkat Evleri Derneği’nin bu konuda yapacağı katkıları da önemsediğini belirtti.
Şefkatli Eller’in ilçedeki çalışmaları büyük bir takdirle karşıladığını kaydeden Kaymakam Görgülüaslan, Ayvalık’ta Şefkat Evleri Derneği gibi gönüllü sivil toplum kuruluşlarının çoğalmasını d iledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.