Kardeşinin adına yazılan şiiri ve Türk bayrağını almaktan gurur duyduğunu ifade eden Çatal, “Ağabeyim için yazılan bu eseri emanet olarak kabul ediyorum. Bu etkinliği düzenleyerek bizleri onurlandıran Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği Başkanı Ferhat Er’e teşekkür ediyorum. Bütün şehit aileleri baş tacımızdır” diye konuştu.
Şiiri kaleme alan Hanifi Gökhan ise, “Şehitlerimize yazılmış besteler, Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği organizasyonuyla, dağıtılmaya devam ediyor. Polis Haftası olması nedeniyle Şehit Mehmet Çatal’ın ailesine eseri takdim etmekten onur duydum. 270 şehidimiz için kaleme kaldığım şiirleri şehitlerimizin ailelerine teslim etmeye devam edeceğiz” dedi.
Ayrıca etkinliğe katılan Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği Başkanı Ferhat Er, iş insanı Yusuf Çomu, Hanifi Gökhan ve şehidin ağabeyi Öztaş Çatal şehidin adının verildiği karakolda görev yapan polis memurlarının da polis haftasını kutladı.
Reklam
İnegöl’de günün gelişmeleri Telegram adresimizde TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN