Şehit aileleri ve gazilerden askere Afrin desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit aileleri ve gazilerden askere Afrin desteği
11 Şub 2018 / Paz 12:49
/ 67 Kez Okundu
| |

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Gazi Ümit Taydaş beraberindeki şehit yakınları ve gazilerle Manisa 1

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Gazi Ümit Taydaş beraberindeki şehit yakınları ve gazilerle Manisa 1.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Gü ven Dere’ye makamında ziyaret gerçekleştirerek Afrin’e yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatına desteklerini iletti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Gazi Ümit Taydaş, Salihli İrtibat Bürosu Sorumlusu Şehit Babası Abdullah Varol, Akhisar İrtibat Bürosu Sorumlusu Gazi Celalettin Çabuk ve çok sayıda şehit yakını ve gazi 1.Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Albay Gü ven Dere’ye makamında ziyaret gerçekleştirdi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş burada yaptığı konuşmada, “Ülkemiz tüm terör örgütleriyle son terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilinceye kadar sürecek operasyonlarına devam etmektedir. Devletimiz sınırlarımızın güneyinde PKK uzantısı PYD ve YPG terör örgütlerini ortadan kaldırmak üzere Afrin’e Zeytin Dalı Operasyonunu başlatmıştır. Bizler devletimizin yanındayız, ordumuzun yanındayız sizlere haklı mücadelemizde destek veriyoruz. Bize de ihtiyaç varsa şehit olmaya hazırız. Tabipler Birliğinin yaptığı gibi ülke birlikteliğimizin korunması doğrultusunda askerimizin yaptığı mücadeleyi sulandırmaya çalışan açıklamaları kabul etmiyoruz. Tabipler Birliğini kınıyoruz. Şimdi birlik zamanıdır. Tüm halkımızı birlik bütünlük uzantısında devletimizin yanında olmaya da vet ediyoruz. Devletimizin haklı mücadelesini destekliyoruz” dedi.
1.Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Albay Gü ven Dere de, “Memleketimizi savunmak için şehit olmamız gerekirse olmaya hazırız. Terör örgütlerine gereken ders verilecektir. Bu anlam dolu ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Ziyaret sonrası 1.Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığının önünde Albay Gü ven Dere, Başkan Gazi Ümit Taydaş tüm şehit aileleri ve gaziler Türk Bayrağı açarak fotoğraf çektirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.