Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi ‘Prestij Cadde’ oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi ‘Prestij Cadde’ oluyor
19 Şub 2024 / Pzt 15:55
/ 0 Kez Okundu
| |

İl genelinde prestij cadde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’da Atatürk, Uğur Mumcu ve Sabri Bulut Caddelerinin ardından bir caddeye daha prestij kazandırıyor. Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi’nde prestij cadde düzenlemelerini başlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmanın ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ilçe programında prestij cadde olarak düzenlenecek olan Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Caddede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları öncesinde eller semaya açılarak dualar edildi, adaklık hayvan kesildi. İlçenin giriş noktalarından bir tanesi olan caddede ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmursuyu hattı ve ızgara çalışmaları gerçekleştirildi. Ardından ise prestij cadde düzenlemesine başlandı.

Prestij Cadde çalışmalarını inceledi
Çalışmalar kapsamında Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi’nde sıcak asfalt uygulamasının yanı sıra kaldırım düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları da gerçekleştirilecek. Caddede incelemeler yapan Başkan Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya’dan bilgiler aldı. Çalışmanın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Cengiz Ergün, çalışmanın kazasız belasız bitirilmesini dileyerek, ilçeye yeni bir prestij cadde daha kazandıracaklarını belirtti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.