Şehit Binbaşı Kulaksız adına çeşme yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit Binbaşı Kulaksız adına çeşme yapıldı
07 Eyl 2017 / Per 12:37
/ 91 Kez Okundu
| |

Muş’un Malazgirt ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız adına 1071 Zafer Anıtında çeşme yapıldı

Muş’un Malazgirt ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız adına 1071 Zafer Anıtında çeşme yapıldı.
Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Malazgirt ilçesinin unutulmaz kahramanlarından biri olan Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız adına yapılan çeşmesinin Malazgirt halkına hayırlı olmasını diledi. Kaymakam Kırlı, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için şehitler verildiğini belirterek, "Çok şükür, uğruna ölen şehitlerimiz olduğu için bu topraklara vatan diyoruz. Biz kesinlikle şehidimizi unutmadık ve adını yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehidimizin adına geçtiğimiz günlerde anıt alanına giden şehitlik yolunun ismini de Şehit Arslan Kulaksız Caddesi olarak değiştirdik. Şehidimizi yaşatmak adına yine anıt alanında kendi adına bir çeşme yaptırdık. Bu toprak şehit kanlarıyla sulanmıştır. Şehitlerimiz sayesinde mukaddes değerlerimiz Kur’an, ezan, bayrağımızı koruyor, millet olarak yaşamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.