Şehit Çakıroğlu ve Afrin Şehitleri için Kur’an-ı Kerim okundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit Çakıroğlu ve Afrin Şehitleri için Kur’an-ı Kerim okundu
21 Şub 2018 / Çar 11:16
/ 75 Kez Okundu
| |

Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Karabük Üniversitesi Sosyal Tesislerinde, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Zeytin Dalı Operasyonunda şehadet şerbetini içen Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim tilaveti düzenlendi

Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Karabük Üni versitesi Sosyal Tesislerinde, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Zeytin Dalı Operasyonunda şehadet şerbetini içen Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim tila veti düzenlendi.
20 Şubat 2015’te Ege Üni versitesinde ülkücü öğrenciler ile savcılık iddianamesinde ’PKK/KCK’nın gençlik örgütlenmesi YDG-H (Yurtse ver Devrimci Gençlik-Hareketi) üyeleri’ diye söz edilen grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan Ülkü Ocakları Ege Üni versitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu şehadet şerbetini içmişti. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadete erişinin 3. yıl dönümü münasebetiyle ve Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçikler için Karabük Üni versitesi Sosyal Tesislerinde Kur’an-ı Kerim tila veti gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Ülkücü Yemini eden gençler sorunsuz bir şekilde dağıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.